Wie is Els

Mijn naam is Els de Zanger en ik ben sinds 2010 werkzaam als uitvaartbegeleidster in Dordrecht en omstreken.

Na enige tijd een prettige samenwerking te hebben gehad met andere uitvaartondernemers, heb ik in 2018 mijn eigen onderneming gestart in de regio Dordrecht. Juist dankzij deze eerdere ervaring in de uitvaartbegeleiding kunt u erop vertrouwen dat ik beschik over ruime kennis en ervaring. Ik luister naar uw wensen en zorg ervoor dat de uitvaart hierop afgestemd wordt. Ik vertaal uw ideeën naar een persoonlijk afscheid dat bij u en de overledene past.

Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Persoonlijke aandacht en advies rondom het overlijden en de uitvaart zijn voor mij daarom belangrijk. Samen met de nabestaanden werk ik toe naar een laatste afscheid volgens de wensen van de overledene.

Hierbij heb ik ook aandacht om de eventuele kinderen of kleinkinderen te betrekken rond het afscheid. Ook heb ik in juni 2019 een opleiding afgerond om de mens met dementie rondom een overledene te bertrekken bij het afscheid. Indien u hier meer over wilt weten kom ik dit graag vooraf toelichten.

Naast mijn werk als zelfstandig uitvaartbegeleidster ondersteun ik ook collega’s in de regio in tijden van drukte. En deze collega’ s ondersteunen ook mij, indien nodig. Ik werk veel samen met Bram Kuipers en mijn vaste assistente tijdens uitvaarten is Elly Kollen.

Ik ben werkzaam in een straal van 50 kilometer rondom Dordrecht. Mijn werkgebied omvat onder andere de Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambracht), de Albasserwaard (Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard) en de Hoeksche Waard (waaronder Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Strijen, ‘s Gravendeel, Puttershoek, Numansdorp). Ook voor andere plaatsen in deze regio kunt u mij bellen, evenals voor uitvaarten in Rotterdam en Barendrecht.
In overleg ben ik ook beschikbaar in andere gebieden. Bel mij gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Bij twijfel kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen om te overleggen of ik kan langskomen. We kunnen dan alvast diverse zaken doorspreken die komen kijken bij het regelen van een uitvaart.

Voor vragen over uw uitvaart, of andere vragen kunt u contact opnemen. Kijk voor meer informatie bij in geval van overlijden.