Nazorg

Ook na het afscheid sta ik voor u klaar.
Ik kom, als u dat wilt, een paar weken na de uitvaart nog een keer langs, om na te praten over het afscheid. Het verwerken van het verlies begint namelijk vaak pas na de uitvaart.

Ook bij het uitzoeken van een steen kan ik u helpen. Of ik kan u uitleg geven over de mogelijkheden van de asbestemming. Dit zijn zaken die niet direct in de eerst week tussen overlijden en de dag van het afscheid geregeld hoeven te worden.

Daarnaast weet ik de weg om u te verwijzen. Advies over verzekeringszaken, praktische zaken zoals wat te doen met de kleding en spullen uit het huis. Als u hier aan toe bent kan ik u hierover adviseren.
Zo kan ik u helpen om voorzichtig de draad weer op te pakken.

Unieke nazorg
Verder werk ik sinds voorjaar 2022 samen met nazorgconsulente Roely Fransen, van NuNazorg.
Enkele weken na de uitvaart neemt zij vrijblijvend contact met u op. Zij zal vragen hoe het met u gaat en met u praten over eventuele problemen waarmee u mee te maken hebt. Roely is bereid om bij u langs te komen, beantwoordt uw vragen, biedt praktische hulp en verwijst u zo nodig door naar professionele hulpverleners. Ook na langere tijd kunt u nog een beroep op haar doen.
Ik wil er voor u zijn van voor het overlijden tot na het afscheid, daarom sta ik voor deze extra service. U kunt hier zonder tijdslimiet, vrijblijvend en zonder kosten gebruik van maken.