Links

Partners

Hieronder vindt u links naar handige pagina’s en onze partners.

Het Huis van Dordt partner voor het verzorgen van de overledene.

Via deze link kunt u bladeren door een boek met afbeeldingen voor een rouwkaart, verderop staan ook voorbeeld teksten. Rouwdigitaal

Voor bloemen kunt u hier kijken De Uitvaartbloemist Rotterdam Als u aan hen doorgeeft dat de uitvaart door mij wordt geregeld gaat de de facturering via mij.

Op de  website van notaris.nl kun u veel informatie vinden over  verklaring van erfrecht en testament.

Denkt u nu: daar kom ik noot zelf uit, dan kunt u contact opnemen met Cor de Roo. Zijn bedrijf: Dienstverlening na overlijden  ondersteund u na het overlijden van uw dierbare bij de afronding van financiële en administratieve zaken.                                          In een tijd vol zorgen, een hele zorg minder.

Het ontruimen van een woning na een overlijden is soms best een uitdaging, Direct Woningontruiming, kan dit voor u regelen.

Maak een unieke plek om je dierbare te herinneren. Kijk op de website van De Hemeldoos. Ik kan ze aan u leveren in de kleur die u wilt.

Wilt u na een crematie, als herinnering,  een beetje as dichtbij hebben kijk dan eens op Urntjes.nl Voor het grootste assortiment van de allerkleinste urntjes. Ik kan ze u laten zien en als u ze via mij besteld kom ik ze persoonlijk langs brengen.