Kosten

Ik vind het belangrijk om vooraf transparant te zijn over de kosten van een uitvaart. Zo kom je als familie niet voor verrassingen te staan. Geen enkele uitvaart is gelijk en daarom kan er op de vraag wat een uitvaart kost, geen pasklaar antwoord worden gegeven. Bijna alles kan en mag, maar uw wensen zijn medebepalend voor de kosten. Na het aanname gesprek zorg ik dat  u binnen 24 uur een gespecificeerde begroting ontvangt. Zo weet u waar u qua kosten op moet rekenen.

Of u nu wel of niet verzekerd bent voor de uitvaartkosten, ik kan u ten alle tijden begeleiden. Heeft u een polis van Monuta, Dela, Yarden, of een andere maatschappij, dat is geen probleem. Ook dan kan ik uw uitvaart verzorgen.  U bent altijd vrij in uw keuze van de uitvaartbegeleider. In sommige gevallen heeft dit gevolgen voor de hoogte van de uitkering, maar dit hoeft zeker niet. Ik kan uw polisvoorwaarden voor u bekijken en een vrijblijvende offerte voor de uitvaart voor u opstellen, dan weet u exact waar u aan toe bent.

Vermoedt u dat er ooit een verzekering is afgesloten, maar weet u niet (meer) bij welke verzekeraar? Of heeft u oude polissen en weet u niet meer bij welke maatschappij ze nu zijn ondergebracht, ook hierbij kan ik u helpen.