Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Average rating:  
 51 reviews
by Kees Nieuwpoort on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Werkelijk klasse!

Graag wil ik mijn bijzondere dank uitspreken voor de voortreffelijke wijze, waarop je de uitvaart plechtigheid van Nel hebt verzorgd. Werkelijk klasse !

Alles liep gesmeerd . Dat kan natuurlijk alleen als de voorbereiding tot in de puntjes is overdacht.

Ik zal dan ook bij anderen jouw bedrijf altijd warm aanbevelen.

Je hebt geen idee hoezeer je mij in deze situatie hebt geholpen en hebt gesteund.

Dat wilde ik je graag nadrukkelijk laten weten.

Hartelijke groet,
kees

by Ellen Harmsen on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Precies zoals gewenst

Heel erg bedankt, namens ons allemaal, voor je goede zorgen.Mede door jou, is het verlopen, zoals we hadden gehoopt. Ellen Harmsen

by Anita Van der Zijden on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Als je belangrijke keuzes moet maken op een moment dat zo verdrietig en moeilijk is, door wie laat je je dan helpen?

Je kiest iemand uit een krantenadvertentie en hoopt maar dat het klikt, dat het goed voelt.

We kunnen nu, enkele weken later, gelukkig zeggen dat we geen betere keuze hadden kunnen maken.

Els nam het heft in handen en gaf ons tegelijkertijd alle ruimte te doen wat voor ons goed voelde.

Wij gingen niet uit van “het standaardplaatje”, wilden alles graag op onze eigen manier doen. Dicht bij onszelf blijven.

Els dacht mee, vulde aan en heeft ervoor gezorgd dat alles rondom het overlijden zo is verlopen dat we er met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Het contact voelde oprecht betrokken, nooit zakelijk.

Bedankt Els,

Je hebt van deze moeilijke tijd, een tijd gemaakt waar we ook met tevredenheid op terug kijken.

by Nelly Gerritsen on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Staat voor je klaar

Els heeft de uitvaart van onze moeder begeleidt en anderhalve maand later van mijn zwager, broer van mijn man, en oompie van onze dochters. Hele ervaren vrouw, behulpzaam, ruim (meedenkend) en staat voor je klaar wanneer je ergens vast loop. Els bedank voor je goede zorg ❤

by Jos van den Boogert on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Lieve Els,

Zoals ik al beschreven heb in mijn dankwoord bij het afscheid van Pa de Vos wil ik dat ook graag een ieder op deze web-site laten weten; Je wordt bedankt voor de warme begeleiding tijdens de voorbereidingen en uitvoering van het afscheid. Mooi was te ervaren dat professionaliteit ook zeer persoonlijk kan zijn. Nogmaals dank Els namens de gehele familie, weet dat we mede door jou deze momenten nooit meer zullen vergeten. In ons hart 💜

by Fam.Versteeg on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Lieve Els

Enorm bedankt voor de fijne, persoonlijke en professionele begeleiding rondom het overlijden van mijn vader.
Het was fijn dat mijn vader nog persoonlijk kennis met jou kon maken
en jij samen met hem en het gezin de uitvaart kon doorspreken.
Het was in één woord een prachtige dienst en tot in de puntjes verzorgd van het begin tot het eind, precies zoals mijn vader het gewild had en daar putten wij héél veel troost en kracht uit.
En ook ontzettend bedankt voor het stukje begeleiding aan onze moeder.

Namens de Fam.Versteeg

by Marjanne on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Dank je wel

Lieve Els,

Toen je zo'n 6 weken geleden bij mijn moeder aan tafel zat om haar, mijn broers en mij te begeleiden na het overlijden van mijn vader, hebben we je leren kennen als een heel liefdevol mens. Je had aandacht voor ons allen. Op liefdevolle maar ook professionele wijze heb je ons allemaal in deze moeilijke tijd gesteund. Je kwam op tijden bij mijn moeder dat het mogelijk was voor mij om via videobellen aanwezig te zijn. Nu we terug kijken willen we jou en je team, van harte bedanken voor alles wat je voor mijn vader en voor ons hebt gedaan. Zoals mijn moeder nog vaak zegt "Ik kan Els aan iedereen aanbevelen en had mij geen betere begeleiding kunnen wensen". Daar sluiten wij ons voor 100 procent bij aan.
Met hartelijke groet uit Australië, Marjanne

by Gerrie Zanen on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Een harde werker met een hart van goud!

Zoals de titel het al zegt; Els is een harde werker met een hard van goud! Zo zouden wij Els omschrijven. Els heeft ons begeleidt bij de uitvaart van mijn man en onze vader. Onze eigen wensen stonden voorop, maar met het oog voor detail van Els werd er niets vergeten. Elk gezinslid werd gehoord in zijn/haar behoeften en overal werd de tijd voorgenomen.
Els is de rust zelve en pakt door op de momenten dat dit nodig is.
Waardevol en onmisbaar is haar beschermende rol. Er komt een hoop op je af, maar Els draagt zorg dat het niet te veel is en beschermt ook tegen de drukte van belangstellende. Ook op de dag zelf.
Wij hebben de controle met een gerust hart uit handen gegeven op de dag van de uitvaart. We zijn Els ontzettend dankbaar voor haar verrichte werk!

by Lisette Wassenaar on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
One Day i’ll fly away…

Omdat Els tijdens het overlijden van mijn vader met vakantie was, werden de honneurs waargenomen door Bram Kuipers. Vanaf de eerste kennismaking was er een klik en door de zeer prettige samenwerking is het afscheid van pappa onvergetelijk geworden. Voor ons was Bram niet alleen uitvaartbegeleider, maar hij coachte onze hele familie door alle momenten vanaf overlijden tot crematie heen. Bram dacht mee, was begaan en nuchter en voelde precies aan wat wij nodig hadden. Ik had mijzelf nooit in staat geacht te helpen bij de verzorging, laat staan het voordragen van een afscheidsrede. Wat een steun ben je voor mij, mijn moeder, zus en onze gezinnen geweest!
Nog steeds praten de bekenden die tijdens de uitvaart aanwezig waren van een onvergetelijk en prachtig afscheid. Pappa wordt gemist, maar we kijken terug op een bijzonder periode welke voor altijd in ons geheugen gegrift staat. Bedankt!

by Mieke on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Els.... je bent respectvol en hebt ook oog voor details. Ik denk dat niet elke uitvaartverzorger liefdevol genoemd zal worden, maar voor jou geldt dat zeker wel! Je bent een kanjer! ❤

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»