Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Average rating:  
 35 reviews
by Ina Vijlbrief on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Lieve Els
Enorm bedankt voor de fijne, persoonlijke en professionele begeleiding rondom het overlijden van mijn moeder
Het was fijn dat mijn moeder nog persoonlijk kennis met jou kon maken
en jij samen met haar en het gezin de uitvaart kon doorspreken
Het was in één woord een prachtige dienst en tot in de puntjes verzorgd, precies zoals mijn moeder het gewild had en daar putten wij héél veel troost en kracht uit
En ook ontzettend bedankt voor het stukje begeleiding aan mij persoonlijk na de crematie

Lieve groetjes van de hele familie en mij 🥰
Ina Vijlbrief

by Corinne on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Hallo Els ,
Graag willen we je hartelijk bedanken voor de goede zorgen aan het begin van onze kennismaking. We hebben deze korte tijd ook als zeer bijzonder prettig ervaren .
Ruud was ook altijd erg te spreken over je warme persoonlijkheid en professionaliteit tijdens uitvaarten waar mijn vader je regelmatig heeft zien werken.
Verder zijn we je dankbaar voor je goede vervangster Nienke. Door jullie hulp is het een prachtige uitvaart geworden waar we met een mooi gevoel op terug kunnen kijken.
Bedankt namens ons allemaal.Lieve groet ,
Corinne Maria Marije
Mark En Ronald.

by Marjan Kooiman on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Het verschil

Dankbaar voor alle hulp en zorgen van Els. Vanaf het telefonisch contact (midden in de nacht) tot na de uitvaart. Niets dan lof! Een hele warme, mooie afscheidsdienst. Els is een mensen mens, met inlevingsvermogen. Onze dank ik zeer groot!

by Maja Schilders-Kanters on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Beste Els en Bram,

Nogmaals hartelijk dank, voor de uitstekende verzorging en zeer prettige begeleiding van jullie na het overlijden van mijn man Kees. Ook heel rustgevend in deze moeilijke tijd.
Vriendelijke groeten van Maja, kinderen en kleinkinderen.

by Annemies Gort on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Prettig en Persoonlijk

Els is zeer ervaren en kordaat. Ze heeft de uitvaart van mijn vader uitstekend geregeld. Zeker zo belangrijk: de communicatie verloopt prettig en persoonlijk. Mijn vader wilde een vrouwelijke uitvaartondernemer omdat hij mannen zo 'zalvend' vond. Hij zou zeer tevreden zijn geweest: Els is persoonlijk en prettig in de omgang. Kortom: een aanrader!

by Karin van Efferen on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Lieve Els,Ook ik wil je nogmaals bedanken voor al het werk dat je hebt verricht binnen onze familie.Eerst met het overlijden van onze vader Maarten en een paar dagen later met het overlijden van mijn vrouw Jolanda. Hoe bizar was dit? Jij paste perfect binnen onze familie. Je bent een vrouw met warmte en gaf ons steun waar het nodig was. Ook jolanda was heel blij met je en ze vond het fijn hoe we met elkaar haar uitvaart hebben voorbereidt.Als je niet weet waar je moet beginnen bel Els en alles wordt voor je geregeld.Liefs, Karin

by Rocco van efferen on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Beste Els ,

ik wil je nogmaals bedanken Voor de uitvaart begeleiding van

Van onze vader

Namens de gehele familie kan ik je zeggen

Dat wij je werkwijze en persoonlijke aanpak als zeer prettig hebben ervaren

by Lilian van Gorkum on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Els heeft de uitvaart van onze moeder heel goed verzorgt. Ze heeft ons veel suggesties gegeven,ze dacht echt met ons mee. Ook de kinderen heeft zij goed betrokken bij het afscheid van hun oma. Els is een fijn persoon om naast je te hebben in een moeilijke tijd waarin veel geregeld moet worden. Wij kijken met een goed gevoel terug op het afscheid. Els, Bedankt!

by Andra Verhaar on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Het betrekken van de kleine meiden

Lieve Els,

Dankjewel voor het thuisbrengen van de as van mama bij Jack🙏🏼.

En nogmaals heel veel dank voor je fijne begeleiding naar haar uitvaart toe en tijdens. Het voelde gelijk goed en vertrouwd toen je bij ons binnen kwam. Je aandacht voor iedereen en de kunst om ook iedereen rondom mijn moeder te leren kennen, inclusief het betrekken vd kleine meiden, je tips, adviezen en hulp daarbij....niets dan lof🙏🏼

Dankjewel❤️

by Gaby on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Lieve Els, bedankt voor alle fijne en goede zorgen. Buiten de ongelofelijke klik die we als familie met je hadden, was het fijn dat we volledig werden ontzorgd tijdens ons verdriet. Daarnaast konden we als nabestaande de gewenste wensen zo vervullen. Bedankt dat je er voor ons was. Lieve groet, Gaby + familie

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»