Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Average rating:  
 46 reviews
by Fam.Versteeg on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Lieve Els

Enorm bedankt voor de fijne, persoonlijke en professionele begeleiding rondom het overlijden van mijn vader.
Het was fijn dat mijn vader nog persoonlijk kennis met jou kon maken
en jij samen met hem en het gezin de uitvaart kon doorspreken.
Het was in één woord een prachtige dienst en tot in de puntjes verzorgd van het begin tot het eind, precies zoals mijn vader het gewild had en daar putten wij héél veel troost en kracht uit.
En ook ontzettend bedankt voor het stukje begeleiding aan onze moeder.

Namens de Fam.Versteeg

by Marjanne on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Dank je wel

Lieve Els,

Toen je zo'n 6 weken geleden bij mijn moeder aan tafel zat om haar, mijn broers en mij te begeleiden na het overlijden van mijn vader, hebben we je leren kennen als een heel liefdevol mens. Je had aandacht voor ons allen. Op liefdevolle maar ook professionele wijze heb je ons allemaal in deze moeilijke tijd gesteund. Je kwam op tijden bij mijn moeder dat het mogelijk was voor mij om via videobellen aanwezig te zijn. Nu we terug kijken willen we jou en je team, van harte bedanken voor alles wat je voor mijn vader en voor ons hebt gedaan. Zoals mijn moeder nog vaak zegt "Ik kan Els aan iedereen aanbevelen en had mij geen betere begeleiding kunnen wensen". Daar sluiten wij ons voor 100 procent bij aan.
Met hartelijke groet uit Australië, Marjanne

by Gerrie Zanen on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Een harde werker met een hart van goud!

Zoals de titel het al zegt; Els is een harde werker met een hard van goud! Zo zouden wij Els omschrijven. Els heeft ons begeleidt bij de uitvaart van mijn man en onze vader. Onze eigen wensen stonden voorop, maar met het oog voor detail van Els werd er niets vergeten. Elk gezinslid werd gehoord in zijn/haar behoeften en overal werd de tijd voorgenomen.
Els is de rust zelve en pakt door op de momenten dat dit nodig is.
Waardevol en onmisbaar is haar beschermende rol. Er komt een hoop op je af, maar Els draagt zorg dat het niet te veel is en beschermt ook tegen de drukte van belangstellende. Ook op de dag zelf.
Wij hebben de controle met een gerust hart uit handen gegeven op de dag van de uitvaart. We zijn Els ontzettend dankbaar voor haar verrichte werk!

by Lisette Wassenaar on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
One Day i’ll fly away…

Omdat Els tijdens het overlijden van mijn vader met vakantie was, werden de honneurs waargenomen door Bram Kuipers. Vanaf de eerste kennismaking was er een klik en door de zeer prettige samenwerking is het afscheid van pappa onvergetelijk geworden. Voor ons was Bram niet alleen uitvaartbegeleider, maar hij coachte onze hele familie door alle momenten vanaf overlijden tot crematie heen. Bram dacht mee, was begaan en nuchter en voelde precies aan wat wij nodig hadden. Ik had mijzelf nooit in staat geacht te helpen bij de verzorging, laat staan het voordragen van een afscheidsrede. Wat een steun ben je voor mij, mijn moeder, zus en onze gezinnen geweest!
Nog steeds praten de bekenden die tijdens de uitvaart aanwezig waren van een onvergetelijk en prachtig afscheid. Pappa wordt gemist, maar we kijken terug op een bijzonder periode welke voor altijd in ons geheugen gegrift staat. Bedankt!

by Mieke on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Els.... je bent respectvol en hebt ook oog voor details. Ik denk dat niet elke uitvaartverzorger liefdevol genoemd zal worden, maar voor jou geldt dat zeker wel! Je bent een kanjer! ❤

by Eleonora van Bijnen on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Lieve Els,
Je hebt als geen ander aangevoeld wat onze moeder voor ons heeft betekend. En welk afscheid wij voor ogen hadden voor haar. Dank je wel voor je oprechte interesse, professionaliteit en oog voor onze eigen wensen. Hierdoor hebben wij afscheid kunnen nemen op een manier die voor ons zeer troostrijk is geweest. Heel veel dank daarvoor Carolien en Eleonora.

by Paula on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Dank

Nogmaals bedankt voor de fijne begeleiding deze weken.

by Maria on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Ingewikkelde materie.

Fijn dat jij het uitgezocht heb van die andere polissen.
Heel erg bedankt voor de goede begeleiding voor ons en de hulp voor de, soms, toch wel de ingewikkelde materie. 😉

by Anita on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Liefdevolle manier bijgestaan

Els heeft in maart de uitvaart van mijn moeder begeleid. Dit heeft ze zo ontzettend goed gedaan. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wat zo bijzonder is aan Els, is dat zij ons op een liefdevolle manier heeft bijgestaan. De manier waarop ze onze kleinkinderen tijdens de dienst betrok was bij iedereen die aanwezig was bij de dienst bijgebleven. Wat was dat bijzonder en mooi zeiden de genodigden. Zoiets hadden ze nog nooit eerder meegemaakt.
In augustus stierf mijn tante, de zus van mijn moeder. Zij had na de uitvaart van haar zus tegen mij gezegd als ik kom te overlijden dan wil ik dat Els mijn uitvaart regelt. En dat is ook gebeurd. En weer op een zeer warme en persoonlijke manier. We raden daarom ook iedereen aan om Els te vragen de uitvaart te regelen. Els is een lieve zorgzame uitvaartbegeleidster.

by Anita Pieters- Noijons on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
uitvaart Jo Noijons

Lieve Els,

Wat ben je toch een lief en warm persoon en wat heb je de uitvaart van mijn moeder fantastisch begeleid. Wat mooi om te zien hoe je onze kleinkinderen hebt betrokken tijdens de uitvaartdienst.
Vele aanwezigen vroegen naar je, want zoiets persoonlijks en warm hadden ze niet eerder meegemaakt. Ik bedank je nogmaaks voor alles wat je voor ons hebt gedaan.
Veel liefs van Anta en familie

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»