Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 12 reviews
by Marianne Willemse - Veenstra on Blank Business Name

In de afgelopen 6 jaar heeft Els veel voor mij betekend. De uitvaarten van mijn ouders en mijn man heeft Els met heel veel warmte, rust en waardigheid verzorgd. Haar persoonlijke aandacht en begeleiding , was voor mij een geweldige steun.

by Mevrouw K G Hinborch-Groot on Blank Business Name

Wij hebben Els ervaren als een hele liefdevolle vrouw met aandacht voor alles.

by Natasja K on Blank Business Name

Dag Els,
Ik wil je nog even laten weten dat wij jouw inbreng als zo ontzettend
waardevol hebben ervaren. Jouw rustige, warme, stijlvolle en waardige
manier van werken heeft er zoveel aan bijgedragen dat het zo'n mooi
afscheid kon zijn. We zijn je daar heel dankbaar voor! Het samenzijn na
de begrafenis was ook erg fijn met eten en drinken. Vandaag is een
onwezenlijke dag.
namens allen,
een warme groet
 Natasja

by Anoniem on Blank Business Name

Ik heb in die tijd heel veel steun van je gehad en daar denk ik best nog wel eens aan terug. Zo belangrijk hoe je de rust bracht en ook echt naar mijn wensen luisterde en ook adequaat reageerde op de vragen van mijn oudste broer toen. Een hele moeilijke tijd, maar heel fijn door je geholpen.

by Anoniem on Blank Business Name

13-10-2018; Wij waren erg tevreden over de begeleiding van moment van overlijden tot de afwikkeling. Alles is naar wens verlopen en geregeld. De persoonlijke betrokkenheid en professionaliteit van Els hebben wij als heel prettig ervaren.

by Dittie Udo on Blank Business Name

Lieve Els. Ik las je advertentie in de krant. Mooie herinderingen kwamen weer boven al klink dat raar bij een overlijden dat je zeg mooie momenten. Maar toen Ilse mijn dochter zo ziek was en ze niet meer kon vechten heeft ze jouw gebeld en je ben gekomen. Ilse was een meisje van de klik is er of niet, nou die klik was er jullie samen. Vele gesprekken hebben jullie gehad en ik als moeder was erbij. Soms dacht ik nee dit kan niet maar jullie zeiden dan ja hoor dat kan. Zelfs de vlinders die ilse zelf gekocht had werden op haar kist gemonteerd.  Ilse was blij met jouw al klink dit zo raar in zo 'n situatie. Op de dag dat ilse eigenlijk toch nog onverwachts  overleed en jij kwam was het gevoel zo warm. Je was niet vreemd voor ons en Ilse niet voor jouw. Je werd  in deze dagen 1 van ons en voelde niet als de begrafenisondernemer. Je was er voor mij maar zeker ook voor de familie. Ilse bleef thuis zoals jullie besproken hadden en op de dag van de uitvaart droeg jij een vlinder sjaal. Vlinders kwamen terug op de kist, aan de kist en op de kaart. Dit alles hadden jullie besproken maar jouw sjaal wist ilse vast niet.  Naar de uitvaart miste ik je gewoon de eerste dagen. De dagen waren stil. Je was er zoveel, even een luisterend oor, een arm om je heen. Je deed het. Je ben een vrouw die dit werk met veel liefde doet en ik zou je nooit vergeten.  Wat ik natuurlijk al zoveel heb gedaan zeg ik onder dit bericht nogmaals lieve Els dank je wel voor alles.

by Trudie kassels on Blank Business Name

Wij hebben Els meegemaakt met het overlijden van ons nichtje Ilse.Zij had van alles van te voren besproken en alles kon bij Els.Ilse sprak alleen maar met lof over Els.Toen ze overleed heeft Els alles opgepakt wat er besproken was.Ook voor Ilse haar moeder en de rest van de familie was ze een steun in de dagen na het overlijden.Els stond steeds klaar en niets was te veelEls is een vrouw die het werk met veel liefde doet

by Selma Buit on Blank Business Name

Els heeft de uitvaartdienst van onze kleinzoon begeleid. Zij was een steun voor ons die het moeilijk hadden het kleine mannetje van onze zoon en schoondochter weg te brengen. Ik denk terug aan een waardig en mooi afscheid.

by Jan Scheffers on Blank Business Name
Els- Uitvaartbegeleiding

Els is een vakbekwaam persoon met veel ervaring, die een waardige uitvaart kan regelen. Voor mij een score van 5 sterren😉

by Cor de Roo on Blank Business Name
Aandacht voor de familie

Zeer goede ervaring met Els. Zij heeft aandacht voor de familie, geeft goed alle mogelijkheden weer en neemt de verantwoordelijkheid om van aanloop tot afronding de gehele uitvaart in goede banen te leiden.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»