Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Average rating:  
 22 reviews
by Familie Versendaal on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Els heeft de uitvaart van mijn man, onze (schoon)vader en opa tot in de puntjes verzorgd en geheel in lijn met onze wensen uitgevoerd. Haar persoonlijke, informele aanpak en goede adviezen hebben ons ook erg goed geholpen in deze lastige, emotionele periode. Ik zou Els aan een ieder aanbevelen !

by Gemma de Jong on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Het was precies zoals mijn overleden echtgenoot het vooraf heeft besproken een informele bijeenkomst een toost met z’n allen en daarna afscheid in besloten kring in familiekamer, prima geregeld Els en Elly nogmaals bedankt.

by Anonymous on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Els is een aardige vrouw die je je eigen dingen laat doen en grijpt in waar nodig

by Henk Geleijns on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Wij hebben Els leren kennen als een prettig, meedenkende vrouw, die weet waar ze het over heeft. Alle lof voor haar uitvaartbegeleiding.

by Mariëtte Bakker on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Fijn contact gehad met Els. Ze handelt kordaat en komt haar afspraken goed na. Mede dankzij haar was het een mooi afscheid van onze moeder.

by Johan Valk on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Geweldige begeleiding door Els

Els heeft begin april de uitvaart begeleid van mijn moeder. Voordat ze stierf hebben we al contact gehad met Els en alles in alle rust kunnen voorbereiden. Els was in die periode vooraf aan het sterven al een grote steun voor ons als familie. Kort na het moment van overlijden tot en met de uitvaart heeft Els alles tot in detail geregeld. We hebben Els ervaren als een vakvrouw, en als iemand die over een groot empathisch vermogen beschikt. Els onderscheid zich van de grotere organisaties door haar zeer persoonlijke aanpak, en haar waardige manier van werken. We bevelen Els dan ook van harte bij een ieder aan.

Dank je wel johan voor je mooie complimenten.

by BW on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Wij zijn zeer tevreden over de uitvaartbegeleiding door Els en Bram. Wij zijn in een moeilijke periode volledig ontzorgd door hen wat betreft de organisatie van de uitvaart. Veel dank daarvoor.

by R Kammerman on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Persoonlijke uitvaart op maat, warme professionele afhandeling.

by AG on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Alles is perfect geregeld

Els is een betrokken vrouw die je snel vertrouwen geeft. Ze luistert goed, denkt mee, geeft adviezen zonder op te dringen en is op een prettige manier even onderdeel van je gezin in een hectische en kwetsbare tijd.

by W W J R van Wijk on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Vol lof

Mijn kinderen en ik zijn vol lof over Els de Zanger. Wij kunnen het niet anders verwoorden.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»