Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Average rating:  
 16 reviews
by BW on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Wij zijn zeer tevreden over de uitvaartbegeleiding door Els en Bram. Wij zijn in een moeilijke periode volledig ontzorgd door hen wat betreft de organisatie van de uitvaart. Veel dank daarvoor.

by R Kammerman on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Persoonlijke uitvaart op maat, warme professionele afhandeling.

by AG on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Alles is perfect geregeld

Els is een betrokken vrouw die je snel vertrouwen geeft. Ze luistert goed, denkt mee, geeft adviezen zonder op te dringen en is op een prettige manier even onderdeel van je gezin in een hectische en kwetsbare tijd.

by W W J R van Wijk on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding
Vol lof

Mijn kinderen en ik zijn vol lof over Els de Zanger. Wij kunnen het niet anders verwoorden.

by Marianne Willemse - Veenstra on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

In de afgelopen 6 jaar heeft Els veel voor mij betekend. De uitvaarten van mijn ouders en mijn man heeft Els met heel veel warmte, rust en waardigheid verzorgd. Haar persoonlijke aandacht en begeleiding , was voor mij een geweldige steun.

by Mevrouw K G Hinborch-Groot on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Wij hebben Els ervaren als een hele liefdevolle vrouw met aandacht voor alles.

by Natasja K on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding


Dag Els,


Ik wil je nog even laten weten dat wij jouw inbreng als zo ontzettend

waardevol hebben ervaren. Jouw rustige, warme, stijlvolle en waardige

manier van werken heeft er zoveel aan bijgedragen dat het zo'n mooi

afscheid kon zijn. We zijn je daar heel dankbaar voor! Het samenzijn na

de begrafenis was ook erg fijn met eten en drinken. Vandaag is een

onwezenlijke dag.


namens allen,


een warme groet


 Natasja

by Anoniem on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Ik heb in die tijd heel veel steun van je gehad en daar denk ik best nog wel eens aan terug. Zo belangrijk hoe je de rust bracht en ook echt naar mijn wensen luisterde en ook adequaat reageerde op de vragen van mijn oudste broer toen. Een hele moeilijke tijd, maar heel fijn door je geholpen.

by Anoniem on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

13-10-2018; Wij waren erg tevreden over de begeleiding van moment van overlijden tot de afwikkeling. Alles is naar wens verlopen en geregeld. De persoonlijke betrokkenheid en professionaliteit van Els hebben wij als heel prettig ervaren.

by Dittie Udo on Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

Lieve Els. Ik las je advertentie in de krant. Mooie herinderingen kwamen weer boven al klink dat raar bij een overlijden dat je zeg mooie momenten. Maar toen Ilse mijn dochter zo ziek was en ze niet meer kon vechten heeft ze jouw gebeld en je ben gekomen. Ilse was een meisje van de klik is er of niet, nou die klik was er jullie samen. Vele gesprekken hebben jullie gehad en ik als moeder was erbij. Soms dacht ik nee dit kan niet maar jullie zeiden dan ja hoor dat kan. Zelfs de vlinders die ilse zelf gekocht had werden op haar kist gemonteerd.  Ilse was blij met jouw al klink dit zo raar in zo 'n situatie. Op de dag dat ilse eigenlijk toch nog onverwachts  overleed en jij kwam was het gevoel zo warm. Je was niet vreemd voor ons en Ilse niet voor jouw. Je werd  in deze dagen 1 van ons en voelde niet als de begrafenisondernemer. Je was er voor mij maar zeker ook voor de familie. Ilse bleef thuis zoals jullie besproken hadden en op de dag van de uitvaart droeg jij een vlinder sjaal. Vlinders kwamen terug op de kist, aan de kist en op de kaart. Dit alles hadden jullie besproken maar jouw sjaal wist ilse vast niet.  Naar de uitvaart miste ik je gewoon de eerste dagen. De dagen waren stil. Je was er zoveel, even een luisterend oor, een arm om je heen. Je deed het. Je ben een vrouw die dit werk met veel liefde doet en ik zou je nooit vergeten.  Wat ik natuurlijk al zoveel heb gedaan zeg ik onder dit bericht nogmaals lieve Els dank je wel voor alles.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»