Ons team

In mijn werk zijn er collega´s die mij ondersteunen. Een goed team is, voor mij als zelfstandig ondernemer, onmisbaar! Graag stel ik mijn collega’s aan u voor:

Annemarie Voogt, is sinds de zomer van 2022 een van mijn collega’ s die bij drukte of vakanties mij waarneemt. Bevlogen en met dezelfde intentie  als ik of een van de andere collega’s zal zij jullie begeleiden.

 

Nienke Hyams

Bij drukte, afwezigheid of ziekte van Els neemt Nienke Hyams waar. Zij is gediplomeerd uitvaartverzorgster en verzorgt uw uitvaart met dezelfde kwaliteit die u van Els de Zanger Uitvaartverzorging gewend bent.

Bram Kuipers

Mijn collega Bram Kuipers is ook een gediplomeerd uitvaartverzorger. We hebben dezelfde denkwijze. Als ik zelf bezig ben met een uitvaart en Nienke is ook niet beschikbaar, neemt Bram voor mij waar.

Bram kan ook een livestream van uw uitvaart verzorgen, neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.
Patricia Stigter

Dit is mijn vaste assistente. Patricia Stigter. Zij ondersteunt het team waar nodig. Zo doet zij soms een thuis controle, brengt ze de rouwkaart naar de familie of assisteert op de dag van de uitvaart.

Ook is het zo dat ik regelmatig mensen de gelegenheid geeft stage te lopen binnen mijn bedrijf. Het is zo belangrijk om het vak niet alleen vanuit de boeken te leren maar vooral ook in de praktijk.

Samen met mijn team zorg ik voor een passend afscheid van uw dierbare.